Drinkwatersystemen

Wanneer u de keuken van een wereldvermaard restaurant bezoekt, stoot u waarschijnlijk op de naam Pentair Everpure. Zij zijn immers de sectorleider in waterfiltratie en professionele koks stellen hun vertrouwen in hun systemen. Dit systeem, ontworpen voor een professioneel gebruik, verwijdert alle ongewenste – en zelfs enkele ongezonde – elementen die in uw kraantjeswater aanwezig kunnen zijn.

PENTAIR EVERPURE

De EVERPURE-systemen zijn heel eenvoudig zonder speciaal gereedschap te installeren. De systemen S-100, H-series, PBS-400 en SPA-400 worden onder de gootsteen in de keuken of de badkamer gemonteerd en met een afzonderlijk filterkraantje verbonden. De filterpatroon vervangt u even gemakkelijk als een gloeilamp.

PRAKTISCHE OPLOSSING

Met het Everpure systeem kost water u slechts enkele centen per liter. Per glas is dit systeem dus goedkoper dan water in flessen of andere drinkwatersystemen. De filter levert u ongeveer gedurende een jaar fris water, afhankelijk van de grootte van uw gezin en de hoeveelheid water die u drinkt.

Kies uw product

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW

Maak uw afspraak met een van onze technisch commerciële adviseurs

Onze technisch commerciële adviseur zal u binnen de 24h terugbellen om een afspraak te maken.

    * Verplichte velden