Vuilfilters

Deze triple waterfilter is speciaal ontworpen om licht vervuild water snel en gemakkelijk te filteren tot drinkwater. De eenheid heeft een mooie prijs en is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Het filtersysteem overtreft kwaliteit en filtercapaciteit andere producten op de markt die duurder zijn.

Het systeem is, afhankelijk van de gebruikte filterinzetstukken, de oplossing voor alle wateronzuiverheden.
Het hier aangeboden systeem wordt geleverd met een 5µ sedimentfilterinzetstuk dat op betrouwbare wijze zand, algen en roest en andere zwevende deeltjes uit het water verwijdert.

De tweede filterfase is gebaseerd op een actieve koolblokfilterpatroon dat ozon, pesticide, roest, kalkzwevende deeltjes, chloor vasthoudt en de concentratie zware metalen, lood en koper uit het drinkwater vermindert.

De derde filterfase is gebaseerd op een granulair actief koolwaterfilter dat ozon, pesticiden, roest, kalkaanslag, chloor verwijdert en de concentratie zware metalen zoals lood, koper vermindert. Deze filterpatroon wordt gebruikt als extra inzetstuk voor de actieve-filterblokinzetstukken.

Het apparaat heeft geen RO-membraan (omgekeerde osmose) en er is ook geen ionenwisselaar. Dit betekent dat het natuurlijke mineraalgehalte behouden blijft (wat van vitaal belang is) en de waterhardheid slechts in mindere mate wordt beïnvloed.

Maak uw afspraak met een van onze technisch commerciële adviseurs

Onze technisch commerciële adviseur zal u binnen de 24h terugbellen om een afspraak te maken.

    * Verplichte velden