WATERONTHARDERS

Kalk heeft een negatieve invloed op de levenscyclus en de prestaties van vele huishoudtoestellen, zoals boilers, wasmachines, koffiemachines,… Bovendien zorgt het voor veel ongemakken bij het poetsen en geeft het een onaangenaam gevoel bij het baden of douchen. Met een waterontharder verhoogt u uw levenscomfort en bespaart u tot 650 euro per jaar!

Dankzij ons brede gamma kunnen we voor iedereen een gepaste oplossing aanbieden, dit in functie van plaatsingsmogelijkheden, verbruik en budget!

Onze toestellen zijn van het merk Pentair.

KLEPPEN

Al verscheidene decennia worden de kleppen van Pentair Fleck in Europa geassembleerd om de Europese klanten een betere dienstverlening te bieden. Vandaag is de productie ondergebracht in ons Europees kenniscentrum voor kleppen in Pisa (Italië), een vestiging die dankzij de zonnepanelen op het dak in haar eigen energie voorziet.
De Pentair Fleck kleppen zijn dus gemaakt door middel van 100% groene energie.
De assemblage van de kleppen gebeurd in Herentals.

Alle kleppen van Pentair Fleck hebben belangrijke EU-certificaten. Bovendien heeft onze vestiging in Pisa het ISO-certificaat 9001:2015.

Bij de talrijke opties in het kleppenaanbod van Pentair vallen de tijdsgestuurde kleppen van Fleck op door de mogelijkheid om warm water tot 82 °C te behandelen. Bij de volumetrisch gestuurde versies bedraagt de maximumtemperatuur 65 °C.

Maak uw afspraak met een van onze technisch commerciële adviseurs

Onze technisch commerciële adviseur zal u binnen de 24h terugbellen om een afspraak te maken.

    * Verplichte velden